JESÚS MONCADA: un escriptor català INTERNACIONAL!

Jesús Moncada va teixir un món literari d’encís al voltant del seu poble nadiu: Mequinensa, que va ser engollit per les aigües del riu Ebre quan s’hi va contruir el pantà. En aquest vídeo descobrireu la vida de l’autor i les principals i extraordinàries fites literàries d’aquest gran artista, traduït a més de 20 idiomes. Una existència marcada per unes arrels negades amb la dolça i amarga aigua de l’Ebre.

NOVETAT IMPORTANT: M’he creat un canal de Mecenatge a a l’Aixeta perquè, qui vulgui i pugui, m’ajudi a poder seguir fent vídeos de divulgació del català. Des de només 1,5€ al mes, em pots ajudar a fer més vídeos i a millorar la seva qualitat. El meu objectiu és arribar als 50 mecenes: em dones un cop de mà?
ENLLAÇ DE MECENATGE:
https://lletraferint.aixeta.cat/ca/subscriptions

No oblideu de SUBSCRIURE-US al canal i d’activar la campaneta per rebre un avís de quan penjo un nou vídeo. Si COMPARTIU el vídeo aconseguirem que més gent conegui aquests refranys. I, si el vídeo t’ha sembla interessant, REGALA UN M’AGRADA per contribuir amb aquesta comunitat d’amants de la literatura.

La pàgina web del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre: https://www.riberadebre.org/

Aquí teniu el meu blog:
https://literaturacatalanalletraferits.wordpress.com/

Aquí teniu l’Instagram del canal:
https://www.instagram.com/lletraferint/

Aquí teniu el Twitter del canal:
https://twitter.com/Lletraferintmon

També he fet una pàgina de Facebook:
https://www.facebook.com/Lletraferint/

Salut!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.