Jacint Verdaguer: exorcismes i TENEBRES

Jacint Verdaguer (Folgueroles, Osona, 1845 – Vallvidrera, Barcelona, 1902) és l’escriptor català més important i representatiu del segle XIX. En aquest vídeo he analitzat una faceta menys coneguda del poeta: l’època de crisi terrible que va patir després del viatge a Palestina (1888), però que va esperonar l’escriptor a crear uns poemes rebels, valents, directes i amb uns versos increïblement contundents.

NOVETAT IMPORTANT: M’he creat un canal de Mecenatge a a l’Aixeta perquè, qui vulgui i pugui, m’ajudi a poder seguir fent vídeos de divulgació del català. Des de només 1,5€ al mes, em pots ajudar a fer més vídeos i a millorar la seva qualitat. El meu objectiu és arribar als 30 mecenes: em dones un cop de mà?
https://lletraferint.aixeta.cat/ca/subscriptions

No oblideu de SUBSCRIURE-US al canal i d’activar la campaneta per rebre un avís de quan penjo un nou vídeo. Si COMPARTIU el vídeo aconseguirem que més gent conegui aquests refranys. I, si el vídeo t’ha sembla interessant, REGALA UN M’AGRADA per contribuir amb aquesta comunitat d’amants de la literatura.

Aquí teniu el meu blog: https://literaturacatalanalletraferits.wordpress.com/

Aquí teniu l’Instagram del canal:
https://www.instagram.com/lletraferint/

Aquí teniu el Twitter del canal:
https://twitter.com/Lletraferintmon

També he fet una pàgina de Facebook:
https://www.facebook.com/Lletraferint/

Salut!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.