Investir un president que menysprea Catalunya. Ajudar un Regne que ens odia. De debò?

No se què fan els partits independentistes que encara avui es plantegen donar suport a la investidura de Pedro Sanchez.
Però que no ha quedat clar que només ens volen destruir? Que no queda clar que no volen diàleg? Que no queda clar que no ens respecten?
No puc entendre com encara n’hi ha que creuen en el diàleg amb un Regne que no només no ens deixa aixecar i avançar, sinó que ens posa el peu el coll i l’espasa contra el pit.
Els independentistes hem de fer un cop de cap. Si els partits no ens representen, els substituim.
Però ja està bé això de les excuses d’ampliar la base mentre ens costa la salut de la llengua i el futur del país (no fos cas que ofenguessim als colons).
I ja ens poden dir supremacistes, que encara hi haurà catalans que s’ho creuran i diran que cal renunciar al que som (per allò de voler quedar bé).
De debò, que som imbècils?
No hi ha res a pactar ni dialogar amb aquells que et volen morts i amaguen informacions sobre un atemptat, els autors i els serveis d’intel·ligència. Que són certes les sospites que allò va ser un atemptat d’Estat? Si recordem els GAL, ens ho podem esperar tot. I si recordem l’odi amb el que els policies espanyols colpejaven independentistes durant l’1O i dies posteriors a Calella, per exemple, encara més.
Jo no em quedaré quiet mentre intenten acabar amb nosaltres. I vosaltres?

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.