Inés Arrimadas, CIUDADANOS i el català: la gran MANIPULACIÓ

Ciudadanos és un partit polític, nascut a Catalunya, que s’autodefineix com a liberal progressista i com a antinacionalista. Objectivament, totes les seves accions polítiques han anat en contra de la llengua catalana.

Malgrat això, Inés Arrimadas, actual diputada de Ciudadanos, en aquesta entrevista amb Sílvia Cóppulo a Catalunya Ràdio, ha afirmat que ella s’estima la llengua catalana i que la veu com a una riquesa. Manipulació o certesa?

NOVETAT IMPORTANT: M’he creat un canal de Patreon perquè, qui vulgui i pugui, m’ajudi a poder seguir fent vídeos de divulgació del català. Des de només 1,8€ al mes, em pots ajudar a fer més vídeos i a millorar la seva qualitat. El meu objectiu és arribar als 10 patreons: em dones un cop de mà?
ENLLAÇ DE PATREON: https://www.patreon.com/lletraferint

Enllaç del vídeo sencer de Catalunya Ràdio: https://www.youtube.com/watch?v=q6iWb2fh1ps&t=273s
Treballs de sociolingüística catalana (IEC): https://issuu.com/institut-destudis-catalans/docs/tsc21_issuu?mode=window&backgroundColor=%23222222

No oblideu de SUBSCRIURE-US al canal i d’activar la campaneta per rebre un avís de quan penjo un nou vídeo. Si COMPARTIU el vídeo aconseguirem que més gent conegui aquests refranys. I, si el vídeo t’ha sembla interessant, REGALA UN M’AGRADA per contribuir amb aquesta comunitat d’amants de la literatura.

Aquí teniu el meu blog: https://literaturacatalanalletraferits.wordpress.com/

Aquí teniu l’Instagram del canal:
https://www.instagram.com/lletraferint/

Aquí teniu el Twitter del canal:
https://twitter.com/Lletraferintmon

També he fet una pàgina de Facebook:
https://www.facebook.com/Lletraferint/

Salut!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.