Gelat de plàtan i xocolata – banana chocolate ice cream – Monsieur Cuisine Connect
Fem un gelat de plàtan i xocolata.
Per donar un punt més de cremositat i rebaixar el gust a plàtan hem afegit una mica de crema de llet.
Amb 4 plàtans, 3 cullerades de postre ben plenes de cacao en pols sense sucre i una mica de crema de llet aconseguim una textura cremosa ideal per a un gelat.
1- Congelem el plàtan tallat a rodelles.
2- Un cop congelat el possem en el robot, got americà o vas de turmix jutament amb el cacao en pols i la crema de llet.
3- Tot ben triturat i batut fins aconseguir una textura homogènea.
Com que el plàtan l’hem possat congelat, ens ho podem menjar deseguida, si en sobra el portem al congelador i un quart d’hora abans de menjar-lo, el treiem del congelador i deixem que agafi una mica de temperatura ambient, per poder-lo remanar bé amb una cullera.
Un gelat fàcil i bo, res a envejar als gelats industrials.
El podem fer sense crema de llet? -Si.
Podem cambiar la xocolata en pols per Cola-cao o Nesquit? -Si.
Bon estiu!!