Galetes de canyella aptes per a diabètics ❤︎ | Recepta fàcil

La recepta d’avui són unes galetes de canyella aptes per a diabètics! Per a que la dolçor sigui per tothom! 😉

Ració d’hidrats de carboni: 8 en total (0,4 per galeta i su en surten 22 com a mi)

INGREDIENTS:
– 120gr de farina
– 30gr d’edulcorant granulat
– 50gr de mantega sense sal
– 1 cullereta de canyella
– 1 ou

INSTRUCCIONS:

1) Fonem la mantega al microones
2) Barregem la farina, l’edulcorant i la canyella en un bol, fins que veiem que totes els ingredients queden distribuits uniformament.
3) Afegim la manega i l’ou i barregem amb una cullera per batre l’ou però quan ja estigui més o menys integrat passem a barrejar amb les mans fins a tenir una massa consistent.
4) Cobrim la massa amb paper film i deixem reposar 1h al microones o 5min al congelador.
5) Treiem la massa i l’aplanem amb un corró aproximadament fins a 0,5cm de gruixudaria.
6) Tallem les galetes en la forma que volguem.
7) Les posem al forn a 180ºC durant 10min o fins que veiguem que les galetes es dauren.
8) Deixem refredat i disfrutem! 😀

Pròxim video: https://www.youtube.com/watch?v=Qz2cMYDhU-s
Video anterior: https://www.youtube.com/watch?v=Z1mbs…

Facebook: Pedradolça (https://www.facebook.com/pedradolca)
Twitter: @Pedradolca
Instagram: @bertabee91 // @ignasi_mm

Música: Bublegum Ballgame

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.