Formació en gestió d’agressions masclistes: la nostra mirada

Els feminismes ens han donat el coratge a moltes dones, lesbianes i trans a denunciar les violències que patim a mans dels homes i portar a l’arena pública una injustícia que ja és hora que acabi.

Ja no ens podem permetre mirar cap a una altra banda, i és hora d’armar-nos d’eines per gestionar aquest tipus de situacions d’una manera que compensi la balança i previngui noves agressions.

Amb el Curs de gestió d’agression masclistes: Introducció i aprofundiment, volem promoure que hi hagi més gent capacitada per gestionar agressions, per passar d’un tractament individualitzat de les agressions masclistes a una proposta feminista, restaurativa i col·lectiva d’abordatge i gestió d’aquestes situacions. Aprofundir en els principals reptes de la pràctica de gestió d’agressions masclistes amb una mirada feminista, restaurativa i comunitària.
Més informació i inscripcions: https://filalagulla.org/formacions/2022-23-curs-de-gestio-dagressions-masclistes-intruduccio-i-aprofundiment-2022-23-online-3a-edicio/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.