FESOLS DE SANTA PAU – amb CARXOFES i GAMBES – receptes catalanes
Fesols de Santa Pau amb carxofes. Aquesta recepta entra dins de la iniciativa de Jo Cuino en català, COMARQUES AL PLAT, aquest mes de febrer està dedicat a la comarca de la Garrotxa. En aquesta recepta, trobareu com coure els fesols que jo les he tret del canal No és màgia és cuina. Més avall us deixo l’enllaç del video on explica els temps de cocció, les temperatures etc… Aquets fesols els he cuinat barrejant un altre producte de temporada com és la carxofa, l’he combinat amb un producte mariner amb molt de sabor com és la gambe vermella.
https://youtu.be/XFzCr0XD0mE No és màgia és cuina
Ingredients 4 persones:
1/2 kg de Fesols de Santa Pau
2 pastanagues
1 ceba
Lllorer
4 carxofes
12 gambes
1 fulla gelatina
Aigua mineral
3 grans d’all
1 bitxo
Oli OVE
Sal
Pebre negre