📁 Veure tots

Espatlla de cabrit al forn feta a temperatura baixa amb patates i més guarnició || Receptes de cuina

Hem preparat unes espatlles de cabrit al forn amb unes patates, amb prunes, amb pinya,… i moltes més cosetes,… deliciós. Només
amb la forquilla es pot menjar, amb la nostra recepta queda supertendre i melosa. Tant si feu aquesta recepta per nadal o bé un Diumenge qualsevol deixareu als vostres convidats flipats!!. Ingredients per fer la recepta de cabrit al forn: -50g de llard -15g de sagí -250g de cebetes petites -6 grans d’all -1 farcellet d’herbes -600mL de brou de carn -3 patates -1 pebrot verd – la pell de 1/2 llimona -2 pastanagues -16 tomàquets xerris -200g de prunes -60g de pinyons -150 de vi ranci -1 rodanxa de pinya natural (podeu fer servir pinya de llauna) -oli, sal, pebre,farigola i romaní Salut i bon menjar!! https://www.cuinateca.cat/ info@cuinateca.cat