ESCUDELLA I CARN D’OLLA – Sopa de galets

Tal com us he dit en el video, us deixo la llista d’ingredients que hem necessitat per fer aquesta escudella i carn d’olla per a quatre persones.

300gr. de carn de vedella (de la part de conill)
1 cuixa de gallina
1 cuixa de pollastre
Mig peu de porc
100 gr. de cansalada
1 os de pernil
1 os de pernil blanc
1 os d’espinada de vedella
1 os de genoll de vedella
1/2 butifarra blanca
1/2 butifarra negra
150 gr. de cigrons
2 patates
2 pastanagues
1/4 de col
1 nap
1 xirivía
1 porro
1 branca d’api
200 grams de pasta de galets

Per la Pilota:
150 gr. de carn picada de porc
150 gr. de carn picada de vedella
1 ou
2 llesques de pa
Llet per remullar el pa
All i julivert, sal, canyella en pols
1 cullerada de farina

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.