Ens MENGEM els BARBARISMES ūü§ģ

PER FI HA ARRIBAT EL GRAN DIA! Despr√©s de molt de temps amb aquest v√≠deo encallat en el proc√©s d’edici√≥ hem aconseguit publicar-lo! Com b√© veureu als nostres instagrams ara estem m√©s prims i sexys, ja que aquest v√≠deo el vam gravar fa quasi un any… En Guiu encara estava amb els cabells que no li arribaven a fer-se un monyo i no havia comen√ßat a anar al gimn√†s. L’Adri√† no havia tornat a fer la bogeria de comen√ßar a tenyir-se els cabells com si fos un personatge d’anime…

Prometem que AVIAT traurem nou contingut al canal, ja que hi ha MOLTS RACONS D’EN GUIU per sortir a la llum perqu√® hem anat progressant a casa O NO (en negreta i subratllat). Vaja, que volaran punyals.

A m√©s a m√©s (jo Guiu) vull DONAR LES GR√ÄCIES IMMENSES a l’Adri√† per editar tots els v√≠deos i no obligar-me a aprendre’n.

Si voleu suggerir nou contingut deixeu-nos-ho ALS COMENTARIS! Ens encanta que comenteu! Recordeu passar el vídeo per whatsapp als grups de pares i mares, als grups de feina, a les amistats i a la peixatera del mercat!

I ja, per acabar, SALUTACIONS als i les nostres alumnes i a la bibliotecària del poble!

———————————————————————————————————-
Si t’ha agradat el v√≠deo no oblidis de donar-li amor i compartir-lo, i sobretot, subscriu-te al nostre canal per estar a l’aguait de les noves actualitzacions! RECORDA CLICAR LA CAMPANETA!

— Segueix-nos a les xarxes! ————————————————————-
TikTok: @vidadecasats

— @adriasantacreu ————————————————————————–
Instagram: https://www.instagram.com/adriasantacreu/
Twitter: https://twitter.com/adriasantacreu
TikTok: @adriasantacreu

— @granguiu ————————————————————————————-
Instagram: https://www.instagram.com/granguiu/
Twitter: https://twitter.com/granguiu
TikTok: @granguiu

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.