En Sanji cau a la trampa de la Kalifa | ONE PIECE CATALÀ

ENIES LOBBY | En Sanji cau a la trampa de la Kalifa

Saga de Water 7

Episodi 285: Agafeu les cinc claus! Els pirates del barret de palla contra els CP9

Episodi 286: Les habilitats de les fruites del diable. Les transformacions d’en Kaku i en Jabura

Episodi 287: No et picaré amb el peu ni que em matis! La cavallerositat d’en Sanji!

Arc d’Enies Lobby: https://youtube.com/playlist?list=PL0rn0kAo4YzUG2dzSLTHH02SJj4_REUgJ

Sanji vs. Kalifa: https://youtube.com/playlist?list=PL0rn0kAo4YzUkF2MPIhFHshUP7SyBKw4F

Els Pirates del Barret de Palla i en Franky arriben a la Torre de la Justícia. No obstant això, en Fukurou revela que un dels membres del CP9 té la clau de les esposes de la Nico Robin, de manera que els Barret de Palla han de lluitar amb tots els membres per trobar la clau. Mentrestant, la Chimney segueix a l’Spandam i a en Rob Lucci per un passadís secret.

En Zoro comença la seva intensa batalla amb en Kaku, i en Sogeking no pot recuperar la clau, a causa d’en Jabura. En Kaku revela el poder de la seva Fruita del Diable: es pot convertir en una girafa. Mentrestant, en Ruffy recerca de dalt a baix la Torre de la Justícia, i intenta creuar els remolins amb el Pont del Dubte.

La Nami en prou feines es pot escapa d’en Kumadori, en el robatori de la seva clau en el procés. En Kaku utilitza el seu nou cos per tallar la Torre de la Justícia per la meitat, i en Sanji intenta obtenir la clau de la Califa sense fer-li mal.

“Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for “fair use” for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing.” #OnePiece #català #anime #animeCatalà