En Ruffy somriu abans de ser executat | ONE PIECE CATALÀ

LOGUETOWN | En Ruffy somriu abans de ser executat

Saga de l’East Blue

Episodi 52: La revenja d’en Buggy

Arc de Loguetown: <a href=”https://youtube.com/playlist?list=PL0rn0kAo4YzV7WwxFmBBlamigVFT6jJGz” target=”_blank” rel=”nofollow”>https://youtube.com/playlist?list=PL0rn0kAo4YzV7WwxFmBBlamigVFT6jJGz

En Ruffy és a dalt del patíbul per veure el mateix que en Gol D. Roger abans de morir. Quan un guàrdia li està dient que baixi, l’Alvida (ara amb la fuita Sube Sube no Mi) li dóna un cop de porra. Arriben més guàrdies per detenir als dos pirates, però no la poden detenir per la seva bellesa. Després d’una canonada disparada per en Buggy, en Ruffy recorda que ella és la Alvida. Apareix en Buggy i els seus homes dient que han vingut a buscar en Ruffy. Quan el Barret de Palla es recorda del nom del Pallasso Buggy, entra el pànic del públic de la plaça que han descobert la identitat dels pirates, en Cabaji deixa immobilitzat a en Ruffy pel coll gràcies a una fusta (com es pot veure a la imatge). La Nami s’adona que el temps està canviant i preveu que hi haurà una gran tempesta. Llavors la resta dels Barret de Palla senten els crits de la gent anunciant que el Pallasso Buggy vol executar públicament a en Ruffy, al mateix temps que els homes de l’Smoker li ho comuniquen i comencen a fer un pla per capturar-los a tots. En Mohji i en Richie tenen la misió de cremar el Going Merry, per si de cas hi hagués algun imprevist. En Sanji i en Zoro van a la plaça i avancen derrotant homes d’en Buggy. Quan en Buggy és apunt de matar en Ruffy tallant-li el coll, el Barret de Palla es despedeix dels seus companys afegint “Sóc home mort” i somriu esperant el cop definitiu d’en Buggy. Per sorpresa de tots cau un llamp al patíbul en aquell moment, destruint-lo i deixant socarrimat al Pallasso. Després comença a ploure. A en Ruffy no li fa res el llamp perquè és de goma. En Ruffy, en Zoro i en Sanji fugen cap al Going Merry, mentre que l’Smoker està molt sorprès que hagi somrigut sabent que moriria. Per últim surt la silueta misteriosa d’en Monkey D. Dragon.

“Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for “fair use” for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing.”

#OnePiece #català #anime #animeCatalà

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.