El Rock-Òdrom Programa nº 139 Novetats musicals + Grup Català de la Setmana + Clàssics! | 22/1/2022

Novetats musicals de la setmana:
HAMMERFALL Hammer Of Dawn. El 12è àlbum d’estudi dels suecs sortirà el 25 de febrer amb Napalm Records. Avui hem escoltat el segon senzill d’avançament del disc, Venerate Me.

VALIDOR Full Triumphed. El grup grec encapçalat per Odi Totounes estrenarà aquest 5è àlbum el dia 2 de febrer amb Symmetric Records. N’hem escoltat The Ten Thousand, una cançó que us recordarà als bons Manowar.

ELIMINATOR Ancient Light. Els de Lancaster van estrenar el passat 14 de gener el seu segon llarga durada via Dissonance Productions. Avui hem escoltat la cançó Mercy. El senzill que van treure d’avançament el vam escoltar al Programa 133.

EVIL INVADERS Shattering Reflection. Després d’un darrer àlbum d’estudi a l’any 2017, els belgues treuran l’1 d’abril aquest nou treball amb Napalm Records. El primer senzill és In Deepest Black.

Més música a El Rock-Òdrom d’avui:
INVERTED CROSS With Evil We Ride. La segona maqueta dels barcelonins va sortir el 2020 i ben aviat tornaran a ser notícia per l’enregistrament d’un nou treball compartit amb una altra banda. De moment avui hem escoltat la cançó Crucify The Saints i són el grup català de la setmana a El Rock-Òdrom d’avui.

MEGADETH So Far.. So Good… So What!. Aquesta setmana ha fet 34 anys de la sortida del tercer àlbum dels americans..

MEAT LOAF: Bat Out Of Hell. En record de l’artista mort aquesta setmana, hem escoltat la cançó que dóna nom al disc.

https://elrockodrom.cat | Mail: hola@elrockodrom.cat | Telegram: https://t.me/elrockodrom | https://twitter.com/elrockodrom

El Rock-Òdrom és el teu web en català dedicat al rock dur, el heavy metal i tots els seus vessants. Al web d’El Rock-Òdrom hi trobaràs programa de ràdio setmanal, ressenyes de discos, entrevistes, cròniques de concerts i molt més!
El Rock-Òdrom: Programa de ràdio en català dedicat al Heavy Metal. Tots els dissabtes en directe a les 13hs a Ona de Sants 94.6 FM (Barcelona) i www.onadesants.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.