El Rock-Òdrom. Programa #83 Dissabte 21/11/2020 Novetats musicals + Grup català setmanal + Clàssics!

https://elrockodrom.cat | Mail: hola@elrockodrom.cat | Telegram: https://t.me/elrockodrom | https://twitter.com/elrockodrom
Novetats musicals de la setmana:
Angelus Apatrida: Bleed the Crown. Primer senzill del que serà el setè disc dels thrashers d’Albacete, l’homònim an-je-lus / a-pa-tri-da amb data de sortida prevista pel 5 de febrer de 2021 mitjançant Cenrury Media..
Michael Schenker – Drilled to kill. Senzill d’avançament de Immortal, previst pel 8 de Gener mitjançant Nuclear Blast.
Raptor: Bound to love. Cançó pertanyent al primer EP d’aquests valencians, On the loose, sortit ahir 20 de Novembre mitjançant Midnight Records.
White Magician: Mad magic 2, In the absence of gods. Cançó pertanyent al primer LP d’aquest grup de Detroit, Dealers of divinity, sortit ahir 20 de novembre mitjançant Cruz del sur Records. Els vam conèixer al Programa #76.

Més música d’El Rock-Òdrom d’avui:

Hangar 18: Esta es mi respuesta, del disc de 1993 Teología daltónica. Grup català de la setmana i inclòs al número 3 del fanzine La Cataluña Metálica d’Albert Vives.
Assault: Survival in the street. Cançó que dóna títol al disc de 1987 d’aquest grup canadenc.
Sword: Follow the wheel. Cançó que obre el disc de 1986, Metalized, d’aquest grup quebequès.
Annihilator: Alison hell. Cançó que obre el disc Alice in hell de 1989.

El Rock-Òdrom és el teu web en català dedicat al rock dur, el heavy metal i tots els seus vessants. Al web d’El Rock-Òdrom hi trobaràs programa de ràdio setmanal, ressenyes de discos, entrevistes, cròniques de concerts i molt més!
El Rock-Òdrom: Programa de ràdio en català dedicat al Heavy Metal. Tots els dissabtes en directe a les 13hs a Ona de Sants 94.6 FM (Barcelona) i www.onadesants.cat