El Rock-Òdrom Programa 185 Novetats, Guanyador Concurs, Grup Català, Crònica, Ressenya i Avantasia!

Novetats musicals de la setmana:
URIAH HEEP: Chaos And Color és el 25è àlbum d’estudi de la veteraníssima banda que es manté en plena forma. El disc va sortir ahir divendres 27 i n’escoltem la cançó Hurricane.
ALACRÁN: Luzifer és el tercer treball dels de Saragossa. Un EP de pur Speed Metal que conté cançons com Halcones De La Noche.
LORDI: Screem Writers Guild serà el nou treball dels controvertits finesos. Sortirà el 31 de març i el primer senill és Lucyfer Prime Evil.

Més música a El Rock-Òdrom d’avui:
OOPART: Echoes Of The Shadhavar és el recent nou disc d’aquesta banda del Vallès Oriental. Ells són el Grup Català de la Setmana a El Rock-Òdrom d’avui.
ACCEPT. La crònica d’El Rock-Òdrom.
SARATOGA: La Historia Continúa. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
AVANTASIA: El comentari de la Paula Cerulla.

https://elrockodrom.cat | Mail: hola@elrockodrom.cat | Telegram: https://t.me/elrockodrom | https://twitter.com/elrockodrom
El Rock-Òdrom és el teu web en català dedicat al rock dur, el heavy metal i tots els seus vessants. Al web d’El Rock-Òdrom hi trobaràs programa de ràdio setmanal, ressenyes de discos, entrevistes, cròniques de concerts i molt més!
El Rock-Òdrom: Programa de ràdio en català dedicat al Heavy Metal. Tots els dissabtes en directe a les 13hs a Ona de Sants 94.6 FM (Barcelona) i www.onadesants.cat

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.