El Rock-Òdrom Programa 181 Novetats, Grup Català, Crònica, Anàlisi de la Paula del Fear Of The Dark!

Novetats musicals de la setmana:
HEADON: Éxodo serà el quart elapé d’aquesta banda murciana. Ja ens han presentat el primer senzill d’avançament, Libérate.
HAUNTED GODS: Threshold. El grup del Bages ha presentat aquesta setmana el primer avançament del que serà el seu tercer treball d’estudi.
GATEKEEPER: From Western Shores serà el nou àlbum d’aquest grup canadenc de metall èpic. El primer senzill és Exiled King.

Més música a El Rock-Òdrom d’avui:
BARBABLANCA: He vist la llum estava inclosa al seu únic treball, Un tro a la nit. Els Barbablanca són el Grup Català de la Setmana a El Rock-Òdrom d’avui.
TRUST: Antisocial. La Crònica d’El Rock-Òdrom.
IRON MAIDEN: Fear Of The Dark. L’anàlisi de la Paula.

https://elrockodrom.cat | Mail: hola@elrockodrom.cat | Telegram: https://t.me/elrockodrom | https://twitter.com/elrockodrom

El Rock-Òdrom és el teu web en català dedicat al rock dur, el heavy metal i tots els seus vessants. Al web d’El Rock-Òdrom hi trobaràs programa de ràdio setmanal, ressenyes de discos, entrevistes, cròniques de concerts i molt més!
El Rock-Òdrom: Programa de ràdio en català dedicat al Heavy Metal. Tots els dissabtes en directe a les 13hs a Ona de Sants 94.6 FM (Barcelona) i www.onadesants.cat

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.