El Rock-Òdrom Programa 143 Novetats musicals, Ressenya, Grup Català de la Setmana i Clàssics!!

BLACKSLASH: No Steel No Future. El quart àlbum dels alemanys sortirà l’1 de març amb Iron Shield Records. Escoltem el primer senzill, Midnight Fire.

EVIL INVADERS: Shattering Reflection. El quart àlbum dels belgues sortirà l’1 d’abril via Napalm Records. Avui escoltem el segon senzill d’avançament, Sledgehammer Justice.

SIN STARLET: Solid Source Of Steel. El quart àlbum dels suïssos va sortir aquest dimarts 22 de febrer via Metalizer Records. Escoltem la cançó títol.

VÓRTIZE: ¡Tienes Que Luchar!. Des de Xile ens arriba aquest projecte editat aquesta setmana i encapçalat pel músic Javier Ortiz. Escoltem la cançó Toma Acción.

Més música a El Rock-Òdrom d’avui:
SARATOGA: Vientos De Guerra en la versió corresponent al seu àlbum d’aniversari XXX. La Ressenya d’ElRock-Òdrom.

DISEASE: La Rua Dels Màrtirs és una cançó inclosa a Trail, l’EP que aquests vigatans van treure el 2013. Els Disease són el nostre grup català de la setmana a El Rock-Òdrom d’avui.

RIOT: Restless Breed. Celebrem els 40 anys de la sortida d’aquest polèmic àlbum i escoltem la cançó Loanshark.

MURO: Pacto De Sangre. El darrer LP de la primera etapa dels madrilenys celebra aquest 2022 30 anys d’història. Escoltem la cançó Desengancha.

https://elrockodrom.cat | Mail: hola@elrockodrom.cat | Telegram: https://t.me/elrockodrom | https://twitter.com/elrockodrom

El Rock-Òdrom és el teu web en català dedicat al rock dur, el heavy metal i tots els seus vessants. Al web d’El Rock-Òdrom hi trobaràs programa de ràdio setmanal, ressenyes de discos, entrevistes, cròniques de concerts i molt més!

El Rock-Òdrom: Programa de ràdio en català dedicat al Heavy Metal. Tots els dissabtes en directe a les 13hs a Ona de Sants 94.6 FM (Barcelona) i www.onadesants.cat

Related Posts