El Rock-Òdrom Programa 119 ESPECIAL: La Segona Edat D’Or Del Heavy Espanyol PART 2 Dissabte 14/8/21

Capítol 2 de l’especial La Segona Edat D’Or Del Heavy Espanyol. Avui ens quedem a l’any 2000 i sonen a El Rock-Òdrom:
Obús, Dark Moor, Azrael, Mägo De Oz, Tierra Santa, Easy Rider, Furia Animal, Los Suaves.

https://elrockodrom.cat | Mail: hola@elrockodrom.cat | Telegram: https://t.me/elrockodrom | https://twitter.com/elrockodrom

La Segona Edat d’Or del Heavy Metal Espanyol. PART 2: Any 2000
Obús: Que te jodan. La cançó més coneguda de Desde el fondo del abismo, el retorn discogràfic dels ja aleshores veterans músics.
Dark Moor: Somewhere in dreams. Cançó inclosa al segon disc del grup The hall of the olden dreams.
Azrael: Saca la cabeza. El tercer disc dels de Granada, Mafia, els va col·locar a la primera divisió del heavy metal espanyol.
Mägo De Oz: La cruz de Santiago. El disc Finisterra fou el cinquè de la formació madrilenya i un èxit absolut en tots els nivells.
Tierra Santa: La canción del pirata. Aquesta adaptació musical del poema d’Espronceda és potser la cançó més coneguda del disc Tierras De Leyenda i de tota la discografia de la banda.
Easy Rider: Wormwood. Amb Evilution, el seu tercer disc, els Easy Rider van aconseguir un reconeixement i popularitat com mai més han pogut tornar a repetir.
Furia Animal: Desvalido. Amb el seu debut homònim, aquests alacantins representaven la nova fornada de grups nacionals que es desenvoluparia amb força els anys següents.
Los Suaves: Palabras para Julia és un altre poema (de José Agustín Goytisolo) excel·lentment musicat pels gallecs. Amb Víspera de Todos los Santos el grup va tancar la seva dècada més gloriosa.

El Rock-Òdrom és el teu web en català dedicat al rock dur, el heavy metal i tots els seus vessants. Al web d’El Rock-Òdrom hi trobaràs programa de ràdio setmanal, ressenyes de discos, entrevistes, cròniques de concerts i molt més!
El Rock-Òdrom: Programa de ràdio en català dedicat al Heavy Metal. Tots els dissabtes en directe a les 13hs a Ona de Sants 94.6 FM (Barcelona) i www.onadesants.cat

Related Posts