El Rock-Òdrom Programa 116 Novetats musicals, Ressenya, Grup Català de la Setmana i Clàssics 24/7/21

Crisix: World needs mosh (The Pizza EP)
Kryptos: Raging Steel (Force of danger)
Eclipse: Bite the bullet (Wired)
KK’s Priest: Brothers of the road (Sermons of the sinner)
Headon: Sentencia (Génesis)
Ariadne: Estrella del norte
Zepo: Mendigo (Portero del infierno)
Guns n’ Roses: Shotgun blues (Use your illusion II)

https://elrockodrom.cat | Mail: hola@elrockodrom.cat | Telegram: https://t.me/elrockodrom | https://twitter.com/elrockodrom

Novetats musicals de la setmana:
Crisix: World need mosh. Cançó de presentació del proper treball dels igualadins, The Pizza EP, previst pel 10 de setembre mitjançant Listenable Records. Els Crisix van sonar a El Rock-Òdrom nº 72 quan van presentar els seu himne al Resurrection Fest.
Kryptos: Raging Steel. Segon senzill de Force of danger, el sisè disc dels indis previst pel 10 d’octubre mitjançant AFM Records. El primer senzill, de Force of danger, a El Rock-Òdrom nº 111.
Eclipse: Bite the bullet. Senzill que anirà inclòs a Wired, el vuitè àlbum dels suecs. Està previst pel 8 d’octubre via Frontiers.
KK’s Priest: Brothers of the road. Tercer senzill de Sermons of the sinner, àlbum que ha endarrerit la seva sortida a l’1 d’octubre. Els senzills previs, a El Rock-Òdrom nº 111 i a El Rock-Òdrom nº 106.

Més música a El Rock-Òdrom d’avui:
Headon: Sentencia. Cançó inclosa a Génesis, el tercer àlbum del grup murcià. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
Ariadne: Estrella del norte. Cançó inclosa a la tercera i última maqueta d’aquest grup barceloní de Hard Rock. Seguint el número 6 de La Cataluña Metálica, ells són els nostre Grup Català de la Setmana.
Zepo: Mendigo. 35 anys de la sortida el 1986 de lúnic àlbum d’aquest grup d’Albacete.
Guns ‘n’ Roses: Shotgun blues. 30 anys de la sortida dels dos volums de Use your illusion.

El Rock-Òdrom és el teu web en català dedicat al rock dur, el heavy metal i tots els seus vessants. Al web d’El Rock-Òdrom hi trobaràs programa de ràdio setmanal, ressenyes de discos, entrevistes, cròniques de concerts i molt més!
El Rock-Òdrom: Programa de ràdio en català dedicat al Heavy Metal. Tots els dissabtes en directe a les 13hs a Ona de Sants 94.6 FM (Barcelona) i www.onadesants.cat

Related Posts