El Rock-Òdrom. Programa #106 Entrevista a Amaro pel disc Respira + Sorteig del CD + Novetats 15/5/21

Entrevista a Joana Amaro pel disc Respira + Sorteig d’una còpia signada del CD + Novetats musicals. Una entrevista inolvidable!!

<a href=”https://elrockodrom.cat” target=”_blank” rel=”nofollow”>https://elrockodrom.cat | Mail: hola@elrockodrom.cat | Telegram: https://t.me/elrockodrom | https://twitter.com/elrockodrom
SPOILER! Sonen al llarg d’El Rock-Òdrom d’avui:
Novetats musicals de la setmana:

KK’s Priest: Hellfire Thundrebolt. Primer senzill del que serà el primer àlbum del ex guitarrista de Judas Priest. Es dirà sermons of the sinner i està previst pel 20 d’agost.
Trance: Metal Forces. Senzill d’avançament de Play Hard, el nou disc dels alemanys previst pel 6 d’agost via Metalapolis Records.
Antioch: On a ledge. Cançó inclosa a V, el nou treball d’aquest grup canadenc estrenat ahir 14 de maig mitjançant Iron Shield Records.

Entrevista a Joana Amaro per Respira:

Respira. Cançó que dóna nom al nou disc d’Amaro.
Sexo. Cançó inclosa al disc d’Amaro, Respira.
Muerde. Cançó inclosa al disc d’Amaro, Respira.
Sueño. Cançó inclosa al nou disc d’Amaro, Respira, i que ja va sonar al Programa #104 d’El Rock-Òdrom.
Adiós. Cançó inclosa al nou disc d’Amaro, Respira.

El Rock-Òdrom és el teu web en català dedicat al rock dur, el heavy metal i tots els seus vessants. Al web d’El Rock-Òdrom hi trobaràs programa de ràdio setmanal, ressenyes de discos, entrevistes, cròniques de concerts i molt més!
El Rock-Òdrom: Programa de ràdio en català dedicat al Heavy Metal. Tots els dissabtes en directe a les 13hs a Ona de Sants 94.6 FM (Barcelona) i www.onadesants.cat

#JoanaAmaro
#Amaro
#Respira