El Rock-Òdrom nº 195 | El teu programa de ràdio amb el millor Heavy Metal! | 22/04/2023

Novetats musicals de la setmana:
SINTAGE: Paralyzing Chains, el primer LP de la banda de Leizpig, va sortir ahir 21 d’abril amb High Roller Records. N’escoltem la cançó Midnight Evil.

FRENZY: Of Hoods And Masks va sortir dijous 20 amb Fighter Records i és el segon LP (més un EP) de la banda de Madrid. Escoltem la cançó Betrayal in Cold Blood.

ROADWOLF: Midnight Lightning sortirà amb Napalm Records el 19 de maig, serà el segon àlbum de la banda i el nou senzill és Supernatural.

BLOOD STAR: First Sighting és el primer LP d’aquesta banda de Utah. El disc s’obre amb All For Nothing.

Més música a El Rock-Òdrom d’avui:
COP DE GRÀCIA: No hi ha temps és la canó que dóna nom a l’EP que aquesta banda de Girona va treure el novembre del 2022. Els Cop De Gràcia són el nostre grup català de la setmana.

ENDERNITY: Flesh And Bone Of Humanity. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.

PANTERA: Walk. L’anàlisi de la Paula.

https://elrockodrom.cat | Mail: hola@elrockodrom.cat | Telegram: https://t.me/elrockodrom | https://twitter.com/elrockodrom

El Rock-Òdrom és el teu web en català dedicat al rock dur, el heavy metal i tots els seus vessants. Al web d’El Rock-Òdrom hi trobaràs programa de ràdio setmanal, ressenyes de discos, entrevistes, cròniques de concerts i molt més!
El Rock-Òdrom: Programa de ràdio en català dedicat al Heavy Metal. Tots els dissabtes en directe a les 13hs a Ona de Sants 94.6 FM (Barcelona) i www.onadesants.cat

Related Posts