‘El PUNT. Espai de lliure aprenentatge’ | Experiències

‘El Punt. Espai de lliure aprenentatge’ és una biblioteca (llibres, cartells, pamflets…) i un centre de formació i documentació sobre els moviments socials vinculats principalment a la ciutat de València i l’Horta, però també d’altres comarques valencianes, de la resta de l’Estat i fins i tot de l’estranger. Alberguen material vinculat amb col·lectius feministes, okupes, antimilitaristes, ecologistes, antifeixistes i altres vessants antagonistes. El seu objectiu, entre moltes altres qüestions, és conservar tot eixe material i difondre’l.

En esta nova entrega de la secció ‘Experiències’, Elena Tamarit s’apropa al barri Ciutat Vella de València, al carrer Garcilaso, per a conversar amb els membres d’El Punt Paco Collado, ‘Gus’ i ‘Viruta’.

Com naix este oasi del coneixement dels moviments socials en un dels barris més turistificats de la ciutat? Com s’organitzen? Quines joies atresoren?

** SUBSCRIU-TE AL CANAL **

Si t’ha agradat el vídeo, assegurat de subscriu-te al canal de YouTube ací:
https://www.youtube.com/channel/UCKn2DSpfBhZQwA2uIu8pybA

** NEWSLETTER **

I si vols rebre més continguts com este, així com algunes anàlisis sobre la teua comarca, subscriu-te ara mateix al butlletí en el següent enllaç: https://www.lacomarcacientifica.com/s…

** CONECTA **

♥ Twitter: https://www.twitter.com/la_cocientifica
♥ Facebook: https://www.facebook.com/lacomarcacientifica
♥ Instagram: https://www.instagram.com/la_comarca_cientifica

#ElPunt #CiutatVella #MovimentsSocials

Song: Into The Light
Music composed and recorded by Oak Studios.
Link: https://youtu.be/5nNVrUE4oDA | Creative Commons – Attribution ND 4.0

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.