El Pony Pisador – Tarantella Medley

SERVEIS CURATIUS EL PONY PISADOR!

Us fa mal el cap? Us ha picat una aranya, o en el seu defecte, un escalopendre? Un rat-penat? Us ha mossegat un Dodongo o un Moblin?

Des del Pony Pisador us oferim un servei únic, la cura de tots els vostres mals mitjançant la interpretació de tarantel·les!

Com hem anat explicant en alguns concerts, durant la edat mitjana, a la península itàlica, molta gent patia la picada de la Taranta, una aranya molt comú a la zona. La seva picada es creia que podia produïr un estat d’histèria que ràpidament fou conegut com el tarantisme.

Davant d’aquesta situació els italians creien que si un grup de músics interpretava una tonada musical durant molta estona podrien curar al malalt, fent una mena d’exorcisme musical per treure el verí. A aquestes peces els van dir Tarantel·les.

Així que si esteu malalts o teniu problemes de salut, oblideu-vos dels antibiòtics, la acupuntura, la homeopatia, la meditació o el reiki.

Contracteu el Pony Pisador, última tendència en medicina alternativa.

———-

*Aquesta és una oferta seriosa. Envieu un correu a ponypisador.yarr@gmail.com o un missatge al nostre Facebook si voleu conèixer els preus del servei. El millor regal per aquest nadal, els serveis curatius d’El Pony Pisador*

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.