El Pony Pisador – Dolores (Jigs: Calliope House, When The Cock Crows It Is Day, Up Leitrim)

El Pony Pisador – Dolores
(Matricular una galera, 2019)

Aquest set el vam fer com a homenatge a la Dolores, la mare del Ramon, per haver-nos deixat assajar a casa seva durant tres anys i haver estat tan amable amb nosaltres. Ho fem extensible a les famílies de cadascú, que també ens han tingut a casa seva fent assajos tot sovint.

És un set de tres jigs, Calliope House, When The Cock Crows it is Day, i Up Leitrim. Amb aquesta peça volíem transmetre el nostre amor per la música celta i fer-ne un arranjament tan bo com poguéssim.

Hem intentat explicar musicalment la història del grup. Entren tocant l’Adrià i el Ramon i ràpidament s’afegeix el Guillem i tots tres toquen la melodia del primer jig. Tot seguit entra el violí acompanyant, però no serà fins després de l’entrada del Martí que el Miquel s’afegeixi a la melodia i es tanqui la formació actual.

Al segon jig vam treballar l’acompanyament rítmic d’una manera que encara no havíem fet mai, creant un ritme abans de començar la melodia, inspirats per grups com Lúnasa. Vam afegir també un interludi inspirat per l’estil de Talisk, on la melodia deixés lloc per la harmonia i l’atmosfera.

—-

Set of Jigs: Calliope House, When The Cock Crows It Is Day, Up Leitrim
Arranged by El Pony Pisador
Mixed by Óscar López “Dumbleoscar”
Mastered by Ferran Conangla
Video recording and post-production by Adrià González Pintamones
Published by Coopula Editorial

El Pony Pisador are:

Adrià Vila: Mandolin & bodhran
Guillem Codern: Banjo
Martí Selga: Whistles & Upright Bass
Miquel Pérez: Fiddle
Ramon Anglada: Guitar

www.elponypisador.com

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.