Documental SOM PERSONES. LA DIGNITAT.

El divendres 30 d’abril, a les 22h, ens trobem al nostre canal de You tube Núvol interior per compartir l’estrena del documental que fa uns quants mesos que estem preparant.

Onze testimonis, onze veus que diuen la seva, amb llibertat. Responen a la pregunta: ¿Què vol dir ser persona avui? ¿Com definim la dignitat humana?
Gràcies als onze: Mireia Branera, Laura Borràs, Anna Roig, Ferran Busquets, Lluís Marco, Montse Miralles, Núria Ortín, Cesk Freixas, Bea Talegón, Ricard Díaz i Francesc Mateu. Gràcies per la vostra disponibilitat. Gràcies.

Cada bloc s’inicia amb una paraula que defineix aquella veu: dignitat, justícia, respecte, Vida… La dignitat és un calidoscopi on hi ha molts rostres, però tots plens d’humanitat. Com deia Terenci, res del que és humà ens és indiferent. Al contrari. Gràcies a tots els testimonis, podrem entrar en el calidoscopi de la realitat humana, personal, comunitària. Crec que ens faran reflexionar, perquè ells i elles ens parlen des del cor. Ens fa molta il·lusió escoltar el món de la cultura,; el món polític, periodístic i sobretot, les persones que acompanyeu a altres persones. Tenir cura de… esdevé l’eix de la part final del documental.

Deixeu-vos portar pel foc i la música càlida de la guitarra. Al voltant del caliu del foc, ens hi trobem tots i totes. És un caliu inclusiu, obert, reflexiu, esperançador i que ens obre al diàleg.

Gràcies a totes les persones que heu participat en el padlet. Apareixen al final del documental, les reflexions que hi heu anat depositant. És un bon complement. Tots i totes podem dir la nostra. És moment de recuperar espais de trobada, de diàleg… Aquest és el sentit d’aquest documental de veus interiors.

Vull acabar agraint explícitament a l’equip de sensibilització i campanyes de Càritas Barcelona la idea de fer, al mes de maig, un capítol d’Atzucac sobre la dignitat. Gràcies a ells i elles, ara, podem escoltar onze veus que ens posen en el camí del temps narrat i del temps vivenciat… ADN pur de Núvol interior.

Ens veiem a l’estrena i estigueu atents als diàlegs posteriors que sorgiran del documental.

Gaudiu-ne i obrim la reflexió!

NÚVOL INTERIOR
(oriolmar@gmail.com)

Related Posts