Despertaferro (1990) – Català – FullHD

Aquesta es la història de’n Llúria, un noi de 12 anys, que està fascinat per les aventures dels almogàvers. Un dia descobreix que ell també es almogàver i haurà de viatjar al passat per fer entrar en raó als almogàvers perquè abandonin la Venjança Catalana, sinó els hi caurà una terrible maledicció. L’acompanyaran en Xiulet, que es el drac màgic del Parc Güell, l’Allioli, que es un bolet que ha sortit d’una de les xemeneies de l’arquitectura de Gaudí i la Blanca, una princesa de Constantinoble. Podrà fer entrar en raó als almogàvers, ara que s’han convertit en malvats, per la traició de l’emperador de Bizanci?

Despertaferro (1990)

DIRECCIÓ: Jordi Amorós
PRODUCCIÓ: Lolita Fernández, Ana Manrubia, Isona Passola, A.M. Tolra, S.M. Tolra
GUIÓ: Carles Andreu, Benet Rossell
MÚSICA : Carles Cases, Lluís Llach
MUNTATGE: Emilio Ortiz
PRODUCTORA: Equip Produccions, Maran Film
DISTRIBUÏDOR: Laurenfilm
PAÍS D’ORIGEN: Catalunya
ESTRENA ALS CINEMES: 5 de desembre del 1990
DURADA: 75 minuts
IDIOMA ORIGINAL: Català
VEUS PRINCIPALS: Joan Borràs (Ramon Llull), Maria Moscardó (Allioli), Roger Pera (Llúria), Arseni Corsellas (Rocafort), Teresa Soler (Princesa Blanca), Toni Cruz (Rei Mag Blanc), Josep Maria Mainat (Rei Mag Ros) i Miquel Àngel Pasqual (Rei Mag Negre).
PRESSUPOST: 300 mil·lions de pessetes
DURACIÓ DE LA PRODUCCIÓ: 3 anys de producció amb uns 400 col·laboradors, 370 d’ells dibuixants que van fer al voltant d’un milió i mig de dibuixos

Aquest vídeo es un muntatge que he fet a partir de vàris vídeos de la peli sencera que hi ha escampats per youtube, tots tenien alguna pega: o audio molt dolent o en castellà o l’imatge en molt mal estat.
He recollit el millor àudio en català que he trobat i la millor imatge, ho he arranjat en aquest muntatge en 1080p i 24fps.

Com que es tracta d’una peli descatalogada no hi ha cap infracció de copyright, podeu descarregar-la i gaudir-la lliurament.

Es una peli que estimo moltíssim, espero que la gaudiu, cuideu-vos molt.

Idioma: Català
Subtítols: Català
Software: Vegas Pro, Photoshop

Te’n Faig un Resum

Related Posts