Desmuntant Òmnium: de Cuixart a Antich.

Desmuntant Òmnium: de Cuixart a Antich.

Cuixart i Mauri deixen la direcció d’Òmnium no presentant-se a la reelecció
Donen a Xavier Antich un avantatge immoral i pràcticament insuperable dient que serà president si els socis ho aproven

Els actors destacats de les falses DUI del 2017 van desapareixent de l’escenari. Ahir va ser Jordi Cuixart qui va anunciar que no es presentava a la reelecció per presidir Òmnium. Maurici Mauri tampoc optarà a la presidència. Cal recordar que la percepció entre els independentistes de Cuixart ha empitjorat molt d’ençà que va ser indultat per Espanya. Episodis com abraçar Iceta i també protegir Ada Colau i fer callar el poble fent servir l’argument que ell ha estat a la presó són els dos episodis més feridors.
L’Òmnium presidida per Cuixart ha estat còmplice de les falses DUI de l’octubre del 2017 i va participar en una campanya demanant que els catalans cedissin el vot sense cap garantia. La història el jutjarà.

Cuixart ha atorgat un avantatge immoral al filòsof Xavier Antic dient que serà el pròxim president d’Òmnium si els socis ho ratifiquen.

És especialment lleig quan Antich és professor d’Ètica a la Universitat de Girona. Citar tots els mitjans públics i privats on ha col·laborat ocuparia mig article. És germà del director del diari subvencionat El Nacional, José Antich. Tot resta en família .

Cuixart va dir que no es plantejava fer política. Però tenint en compte l’al·lèrgia que tenen els líders processistes a la veritat val més que no poseu la mà al foc no fos cas que us creméssiu.

Si vols participar en aquest projecte d’activisme polític per l’alliberament de Catalunya, et demano que et subscriguis al canal i comparteixis a les xarxes el nostre #Relliguemels3Milions
Patriota Català a les xarxes:
Instagram: https://www.instagram.com/patriota_ca…
Twitter: @patriota_tv http://twitter.com/patriota_tv?s=09
Telegram: t.me/patriotacatalatv
També faig música original en català i versions de les millors peces del cançoner popular català. Escolta el meu disc original en català “Somiar fins al final” seguint aquest enllaç: https://spoti.fi/3ouVBGB
Tot just començo aquesta pàgina de micromecenatge a l’aixeta.cat. Seria meravellós comptar amb el teu suport! https://samdarris.aixeta.cat/ca
Tik Tok de música en català: https://www.tiktok.com/@samdarriscatala
Prem la campaneta per a rebre les notificacions, uneix-te al petit exèrcit d’alliberament nacional.

‎Obre aquest enllaç per unir-te al nostre grup de WhatsApp: https://chat.whatsapp.com/B7Eo3QDEVPU31l4ZO4u3QA

Visca Catalunya de nou lliure!

Patriota Català TV
Catalunya, Estat constitucional des de 1283, Principat ocupat des de 1714.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.