Debat: Violència en els videojocs, un aspecte a combatre? [@Expo_PressStart]

Segon debat que pugem al canal de youtube de l’exposició Press Start. Enregistrat el 16 de febrer de 2017. Aquesta vegada s’intentarà respondre a una difícil pregunta: Violència en els videojocs, un aspecte a combatre?

El nostre company Sikus va presenciar de nou la xerrada i va col·locar enregistrar-ho perquè tots els que no hi vam poder ser, puguem gaudir d’aquest interessant debat.

Exposició i debats organitzats per: Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 i BBVA CX.

—————
Press Start ens relata la història del videojoc a través d’una mirada a la idea d’interacció.

La interacció és una característica inherent dels videojocs i la peça fonamental de la jugabilitat. És el que els diferencia d’altres expressions, de les quals n’incorporen elements (il·lustració, música, narrativa, cinema…).

La interacció és també el que fa de tots aquests elements un conjunt inseparable. De tal manera que el videojoc pot esdevenir no només una forma d’oci sinó també una expressió artística, un sistema d’aprenentatge, una eina comunicativa, d’integració social, etc.

La mostra ens convida a fer una reflexió sobre dues dimensions del videojoc.

D’una banda, entès com a producció cultural, no només multimèdia sinó també transmèdia, que transcendeix la seva forma i objecte inicials.

De l’altra, ens proposa una mirada al seu potencial com a eina pedagògica i la seva capacitat d’innovació en aquesta àrea.

Per més informació: http://www.fundaciosabadell.cat/espai-cultura/press-start/

Twitter oficial Press Start: https://twitter.com/Expo_PressStart
——————-

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.