Dàmaris Gelabert – SOC FELIÇ (Properament al Teatre Poliorama)

Entrades: https://bit.ly/3pFRPtj El 14, 21 i 28 de març al Teatre Poliorama.

“El teatre està en perill… Només la màgia de les arts escèniques i la participació del públic el podran salvar”. Aquest és l’argument del nou i sorprenent espectacle musical de la Companyia de la Dàmaris Gelabert.

SOC FELIÇ és un homenatge a les arts escèniques: música, circ, titelles, dansa… i la màgia del teatre, on tot és possible. Són 60 minuts trepidants, farcits de sorpreses i complicitats entre els que són a l’escenari i el públic, implicat des del primer moment en una aventura divertida, excitant i molt emotiva; no només per la canalla, sinó també pels adults que els acompanyen.

Comparteixen escenari amb la Dàmaris, la simpàtica i fidel Caterina i un virtuós David Cuspinera; tots tres amb uns registres interpretatius que no havíem vist fins ara. Com sempre, la música esdevé l’eix transversal, amb una orquestració brillant i inusual, interpretada en directe per tres músics excepcionals sota la direcció musical de l’Àlex Martínez.

Però més enllà de les cançons, SOC FELIÇ és una preciosa història sobre allò que ens fa realment sentir-nos feliços, sobre l’amistat, l’entrega als altres, els camins equivocats que cal redreçar i l’amor al teatre.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.