Dàmaris Gelabert – ÉS L’HORA DE L’ORQUESTRA (Nou disc i Concert Extraordinari al Palau de la Música)

Nou disc i concert al Palau de la Música el 14 de desembre. Entrades a https://www.palaumusica.cat/en/damaris-gelabert-simfonica_703063

Us presentem “És l’hora de l’orquestra”, el nou treball de la Dàmaris Gelabert que pretén apropar tota la família al meravellós món de l’orquestra i de la música simfònica. El disc és un nou volum de la col·lecció “És l’hora de…” que l’artista va iniciar amb l’edició del disc “És l’hora del Jazz”. Una proposta que té com a objectiu apropar els infants a diferents estils i formacions a partir del repertori de les nostres cançons.

El projecte neix de la proposta que l’Orquestra Simfònica del Vallés va fer a l’artista i a Tot Sona Records i es concreta en un concert especial i familiar dins la seva temporada de concerts Simfònics al Palau de la Música Catalana. A partir d’aquí sorgeix l’oportunitat d’enregistar aquesta nova versió orquestral d’algunes de les nostres cançons i aprofitar el moment per compondre el tema principal del disc, el qual mostra l’orquestra com la conductora d’aquelles imatges, somnis i emocions que sentim i vivim quan ens deixem portar pel seu increïble i meravellós so.

El concert tindrà lloc al Palau de la Música el dia 14 de desembre i només es faran dos passis, a les 17 i a les 19h.

Les veus de nens i nenes també hi són presents i per això hem tingut la gran sort de comptar amb el Cor de Petits i Cor de Mitjans de l’Orfeó Català, tota una institució pel que fa referència al cant coral a casa nostra. A més, l’Eloi Gómez, un magnífic cantant i actor de la nova generació de joves promeses del panorama musical i teatral, acompanyarà la Dàmaris a l’escenari.

“És l’hora de l’orquestra, un so majestuós
arriba per l’oïda però afecta tot el cos.
És l’hora de l’orquestra, un so meravellós.
Tot el que l’orquestra pot expressar:
no pots dir-ho amb paraules ni mai podràs.”

Subscriu-te al canal de la Dàmaris i gaudeix de més música!
http://bit.ly/2g0pb6q

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.