Curs anual de facilitació de grups 2014-15

Curs anual de facilitació de grups:

Aquesta formació se centra en el desenvolupament d’habilitats i metahabilitats útils per a la facilitació de grups des de la perspectiva del Treball de Processos (o la Psicologia Orientada a Processos) desenvolupada per l’Arnold Mindell, conjuntament amb els seus col•legues.

El principi més important del Treball de Processos és la democràcia profunda, que parteix de la base que el mateix grup té ja la saviesa necessària per trobar el seu propi camí. Només cal tenir l’habilitat d’apreciar i incloure les diferents idees, les actituds i les parts presents en el grup. És especialment important percebre i incloure les actituds, idees, sentiments que estan normalment més marginades dins la cultura del grup. Per poder facilitar aquest camí cal ser capaç de notar els senyals subtils, romandre present en situacions de tensió, ser capaç de facilitar conflictes relacionals i processos individuals i tenir la capacitat de treballaren un mateix alhora que es facilita el grup.

Aquest curs pot ser també, per aquelles persones interessades, el pas previ a l’accés a la formació completa en Treball de processos organitzada per l’Institut de Treball de processos.

Més informació i inscripcions a: http://www.filalagulla.org

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.