Crema pastissera de vainilla | Recepta fàcil

En el video d’avui us ensenyo com fer una crema pastissera amb un punt de vainilla per a decorar, farcir i endolcir encara més vostres pastissos!

INGREDIENTS:

– 4 ous
– 125gr de sucre
– 500ml de llet
– 50gr de maizena
– 1 cullereta d’essència de vainilla

INSTRUCCIONS:

1) En un bol batem els ous.
2) Quan els tinguem ben batuts hi afegim el sucre i barregem de nou molt fort.
3) Quan tinguem la barreja ben integrada afegim la llet i la maizena i tornem a barrejar amb força fins que quedi ben integrat tot.
4) Llavors afegim la cullereta de vainilla i tornem a barrejar.
5) Passem la barreja a una olla i l’anem escalfant a foc lent i barregem el mateix temps, no parem mai de barrejar durant uns 20-30min fins que obtinguem la consistència que volem per la nostra crema. Quan la tinguem retirem del foc i seguim barrejant una estoneta més si volem.
6) Decorem, farcim els nostres pastissos o ens la mengem directament ;p

Pròxim video: Pròximament!
Video anterior: https://www.youtube.com/watch?v=kpDeNV7v5aA

Facebook: Pedradolça (https://www.facebook.com/pedradolca)
Twitter: @Pedradolca
Instagram: @bertabee91 // @ignasi_mm

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.