Crema de moniatos i panotxa al vapor

He fet una crema de productes de sota terra: moniato, pastanaga i patata. Juntament amb un all i una petita ceba.

 

Ingredients:

1 patata

1 moniato

2 pastanagues

1 all

1 ceba

Oli OVE.

Escalfem l’oli en la posició “rehogar”.

Un cop calent afegim la ceba tallada i un all.

Deixem daurar uns 7 minuts.

Afegim els tubercles: patata, pastanaga i moniato tallats a la mida que passin pel forat de la tapa per tal de no tenir de parar la màquina.

Deixem daurar uns 10 minuts més.

Tot seguit afegim 1 litre d’aigua i anem a la posició “Vaporera” amb temps d’escalfament i deixem que cogui 20 minuts.

En aquest cas he aprofitat que tenia la màquina en posició “vaporera” per fer una panotxa al vapor.

Un cop transcorreguts aquests 20 minuts, deixem reposar la verdura una estona i ja podem triturar de manera gradual des de la posició 1 fins a la 10.

A l’hora de servir li podeu afegir el que vulgueu… un raig d’oli, uns encenalls de pernil o de formatge madurat…

 

Ja veieu, fàcil, fàcil….

 

He hecho una crema de productos de bajo de la tierra: boniato, zanahoria y patata. Junto con un ajo y una pequeña cebolla.

ingredientes:

1 patata

1 boniato

2 zanahorias

1 ajo

1 cebolla

Aceite OVE.

Calentamos el aceite en la posición “rehogar”.

Una vez caliente añadimos la cebolla cortada y un ajo.

Dejamos dorar unos 7 minutos.

Añadimos los tubérculos: patata, zanahoria y boniato cortados a la medida que pasen por el agujero de la tapa para no tener que parar la máquina.

Dejamos dorar unos 10 minutos más.

A continuación añadimos 1 litro de agua vamos a la posición “Vaporera” con tiempo de calentamiento y dejamos que cueza 20 minutos.

En este caso he aprovechado que tenía la máquina en posición “vaporera” para hacer una mazorca al vapor.

Una vez transcurridos estos 20 minutos, dejamos reposar la verdura un rato y ya podemos triturar de manera gradual desde la posición 1 hasta la 10.

A la hora de servir le puede añadir lo que quiera … un chorro de aceite, unas virutas de jamón o de queso madurado …

 

Ya veis, fácil, fácil ….

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