Crea el teu primer quadre amb Giotto be-bè

Troba tots els productes per fer aquesta manualitat amb un sol clic aquí!
https://ja.cat/vvolZ

Estimular la creativitat dels petits i les petites des de la més tendra infància és fonamental. Les arts plàstiques, com el dibuix o la pintura, són una de les millors formes de desenvolupar la seva creativitat, el seu enginy i la seva psicomotricitat.

Per això et portem una manualitat molt senzilla que podràs fer juntament als teus fills i filles amb els productes Giotto be-bè, ideals per a una primera aproximació de l’infant al món de l’expressió plàstica. I és que Giotto be-bè ha desenvolupat una gama de productes a mida pels més petits i és l’aliat perfecte per fomentar un dels tresors més grans dels nens: la creativitat. Es tracta de la primera gamma de productes dissenyada per desenvolupar i estimular la creativitat dels nadons, ja que els seus productes són segurs i divertits. Llapis de colors, retoladors, ceres, pintura a dits, pasta per jugar… Tots estan certificats per a nenes i nens menors de 36 mesos.

De fet, la pintura és segura i està dermatològicament testada i els seus colors són cridaners, intensos i fàcils d’utilitzar. També són barrejables entre si i 100% segurs, pel que no t’hauràs de preocupar si posa les seves mans a la boca. Com tota la gama de Giotto be-bè, la pintura és súper rentable de pell i teixits.

Per la seva banda, la pasta per a jugar Giotto be-bè es l’alternativa ideal de la plastilina. Certificada per a nenes i nens menors de 3 anys, està fabricada a base d’ingredients naturals (farina de blat). No és tòxica i és súper segura, no embruta ni taca i és ideal per a desenvolupar la destresa manual dels més petits. La seva olor és molt suau i és molt agradable al tacte. Això sí: un cop oberta, s’ha de guardar al seu corresponent pot per tal d’evitar l’exposició a l’aire!

Grau de dificultat: Fàcil
Edat recomanda: + 1 any

Pas a pas:
1. En una tela de pintor, fes una forma de tronc amb pasta de moldejar Giotto be-bè. El color marró l’aconseguim barrejant els tres colors primaris. Pel terra podem fer el color verd amb blau i groc.
2. Amb la pintura de dits Giotto be-bè, marca els dits a mode de fulles de l’arbre.
3. Decora la part inferior amb ceres i retoladors Giotto be-bè. Podem pintar també sobre la pasta de modelar.

—————–
¡Encuentra todos los productos para hacer esta manualidad con un solo clic aquí!
https://ja.cat/RR5vx

Estimular la creatividad de los pequeños y las pequeñas desde la más tierna infancia es fundamental. Las artes plásticas, como el dibujo o la pintura, son una de las mejores formas de desarrollar su creatividad, su ingenio y su psicomotricidad.

Por eso te traemos una manualidad muy sencilla que podrás hacer junto a tus hijos con los productos Giotto be-bè, ideales para una primera aproximación del niño en el mundo de la expresión plástica. Y es que Giotto be-bè ha desarrollado una gama de productos a medida para los más pequeños y es el aliado perfecto para fomentar uno de los tesoros más grandes de los niños y las niñas: la creatividad. Se trata de la primera gama de productos diseñada para desarrollar y estimular la creatividad de los bebés, ya que sus productos son seguros y divertidos. Lápices de colores, rotuladores, ceras, pintura a dedos, pasta para jugar… ¡Todos están certificados para niñas y niños menores de 36 meses!

De hecho, la pintura es segura y está dermatológicamente testada y sus colores son llamativos, intensos y fáciles de usar. También son mezclables entre sí y 100% seguros, por lo que no tendrás que preocuparte si lleva sus manos en la boca. Como toda la gama de Giotto be-bè, la pintura es súper lavable de piel y tejidos.

Por su parte, la pasta para jugar Giotto be-bè es la alternativa ideal de la plastilina. Certificada para niñas y niños menores de 3 años, está fabricada a base de ingredientes naturales (harina de trigo). No es tóxica y es súper segura, no ensucia ni mancha y es ideal para desarrollar la destreza manual de los más pequeños. Su olor es muy suave y es muy agradable al tacto. Eso sí: una vez abierta, se debe guardar en su correspondiente puede para evitar la exposición al aire.

¿Empezamos?

Grado de dificultad: Fácil
Edad recomendada: + 1 año

Paso a paso:
1. En una tela de pintor, hacer una forma de tronco con pasta de moldear Giotto be-bè. El color marrón la conseguimos mezclando los tres colores primarios. Para la hierba, podemos hacer el color verde con azul y amarillo.
2. Con la pintura de dedos Giotto be-bè, marca los dedos a modo de hojas del árbol.
3. Decora la parte inferior con ceras y rotuladores Giotto be-bè. Podemos pintar también sobre la pasta de moldear.

Related Posts