Com dinamitzar una comunitat de pràctica reflexiva magnet

Vídeo resum de la xerrada sobre “La intervenció assessora: Com dinamitzar una comunitat de pràctica reflexiva”, a càrrec de Fanny Figueras, formadora magnet.

La xerrada es va desenvolupar en el marc de la formació de formadors magnet, l’octubre de 2018, i tenia per objectiu transferir els aprenentatges de la seva experiència que puguin ser útils per als nous formadors magnet que comencen l’acompanyament a una aliança magnet.

El programa Magnet, impulsat per la Fundació Jaume Bofill, el Departament d’Ensenyament, la Diputació de Barcelona i l’Instititut de Ciències de l’Educació de la UAB, té per objectiu acompanyar els centres educatius en el desenvolupament d’un projecte educatiu en aliança amb una institució. Aquesta aliança ha de permetre al centre educatiu desenvolupar un projecte educatiu innovador i de qualitat, un projecte atractiu, que tingui magnetisme i que es converteixi en un projecte de referència en el seu territori, tant per les famílies com per la comunitat educativa, afavorint així una escolarització més equilibrada.

Per a més informació sobre el programa: http://magnet.cat/ @aliancesmagnet

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.