📁 Veure tots

Coca de RECAPTE de Farina Integral d’ESPELTA amb ESCALIVADA i SARDINES Anxovades.

Aquesta coca de recapte la podem anomenar “Coca de recapte amb farina d’espelta”, “Coca d’escalivada amb sardines anxovades” o be
“Coca de recapte de farina d’espelta amb escalivada i sardines anxovades”. Aquesta recepta té tres parts d’elaboració; una massa de farina integral d’espelta, un sofregit de tomàquet i ceba i una escalivada de pebrot i albergínia. Sembla molta elaboració però la veritat és que és una recepta molt fàcil. Nosaltres li hem afegit un oli perfumat amb farigola i romaní, però és opcional. Us deixem l’enllaç per si voleu veure-ho. https://www.youtube.com/watch?v=MvPZVgPVA7k&t Ingredients per fer la recepta de coca de recapte: -Per fer la massa: 500g de farina integral d’espelta 330g d’aigua tèbia 50g d’oli d’oliva 10g de sal 15g de llevat fresc -Per fer el sofregit: 3 cebes 3 tomàquets 50g de vi blanc Oli, sal i pebre -Per fer l’escalivada: 3 pebrots vermells 3 albergínies -Per donar-li un toc personal: 8 Sardines anxovades oli perfumat de farigola i romaní Salut i bon menjar!!