Coca de RECAPTE de Farina Integral d’ESPELTA amb ESCALIVADA i SARDINES Anxovades.
Aquesta coca de recapte la podem anomenar “Coca de recapte amb farina d’espelta”, “Coca d’escalivada amb sardines anxovades” o be “Coca de recapte de farina d’espelta amb escalivada i sardines anxovades”.
Aquesta recepta té tres parts d’elaboració; una massa de farina integral d’espelta, un sofregit de tomàquet i ceba i una escalivada de pebrot i albergínia.
Sembla molta elaboració però la veritat és que és una recepta molt fàcil. Nosaltres li hem afegit un oli perfumat amb farigola i romaní, però és opcional. Us deixem l’enllaç per si voleu veure-ho.
https://www.youtube.com/watch?v=MvPZVgPVA7k&t
Ingredients per fer la recepta de coca de recapte:
-Per fer la massa:
500g de farina integral d’espelta
330g d’aigua tèbia
50g d’oli d’oliva
10g de sal
15g de llevat fresc
-Per fer el sofregit:
3 cebes
3 tomàquets
50g de vi blanc
Oli, sal i pebre
-Per fer l’escalivada:
3 pebrots vermells
3 albergínies
-Per donar-li un toc personal:
8 Sardines anxovades
oli perfumat de farigola i romaní
Salut i bon menjar!!