Capítol 7. Diàlegs amb La Fúmiga

Benvingudes i benvinguts al sèptim capítol de Diàlegs amb Emma Tomás. En aquest programa, dialoguem i coneguem a fons amb el grup La Fúmiga.

Ells dos són els cantants d’aquest grup de la Ribera Alta, Àrtur i Jose. I, avui, he descobert la seua senzillés i el seu sentit de l’humor tan especial i captivador que han convertit, aquests diàlegs, en una autèntica estona de rialles i alegries. I, la veritat que, estos dos, sempre tenen gana de comboi i de regalar felicitat al seu voltant, sols cal veure aquest capítol…

L’any passat, la seua cançó “Karrasketon” (interpretada junt amb Mireia de Pupil.les) va ser tot un èxit. I, ara, aquest estiu, han tornat a pegar eixe esclafit amb la seua “Mediterránia”, cançó que interpreten amb Man de Vadebo i Flora d’El Diluvi (que, també, fou protagonista al quart capítol de Diàlegs).

Amb açò, espere que gaudiu d’aquest nou capítol, tant com jo ho vaig fer el dia que vaig tindre el plaer de conversar més a fons amb La Fúmiga.

Gràcies també a José Jiménez, Natalia Medina i Quique Ferrer per l’edició i la gravació. Sense vosaltres, res haguera sigut possible.

Espere que us agrade i no us oblideu de deixar el vostre comentari.

Ens vegem a les xarxes:

Instagram: @emmatomas_

Twitter: @emmatomas18

Facebook: facebook.com/emmatomasperiodista

Fins aviat amigues i amics!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.