Calamars amb ceba o Calamars del cardenal

En direm calamars del cardenal per que a l’hora de probar-los em sentit les campanes d’una catedral…
Aquesta recepta està feta mab el robot MCC, però ho pdeu fer perfectament en una cassola en el foc de butà o elèctric ( inducció o no)
La recepta és molt fàcl:
Per una ració per a dues persones possarem un parell de calamars mida de ració tallats a rodelles, una ceba a juliana, un dent d’all laminatn un xarrup de conyac, un punt de sal i un bon raig d’oli d’oliva
Possem un bon raig d’oli a la cassola i un cop calent sofregim la ceba amb l’all, no cal passar-se de sofregir, 14 minuts dins del robot.
Transcurregut aquest temps afegim el dos calamars tallats a rodelles, 14 minuts més.
Ara un punt de sal i un raig de conyac, 14 minuts més d’ofegar sense tapar per tal deque s’evapori l’alcohol i deixi el gust de fusta en els calamars.
I ja em direu si sentiu campanes…

Podeu deixar comentaris tan en possitiu com en negatiu, qiue sempre s’apren.

Bon profit

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.