Basil Hawkins vs Almirall Kizaru | ONE PIECE CATALÀ

SABAODY | Basil Hawkins vs Almirall Kizaru

Saga de la Gran Guerra

Episodi 401: No hi ha escapatòria? La puntada de peu a la velocitat de la llum d’en Kizaru

Kizaru vs. Supernoves + Pacifista: https://youtube.com/playlist?list=PL0rn0kAo4YzXZHhgORlizaEHs7djh51gS

Arc de l’Arxipèlag de Sabaody: https://www.youtube.com/playlist?list=PL0rn0kAo4YzWgWP4YJ1THU5K0olnMK54u

L’Almirall Kizaru apareix a l’Arxipèlag i demostra les seves habilitats misteriosses de la llum quan pregunta pel seu sobordinat Sentoumaru a uns homes que fugien d’ell. També fa la mateixa pregunta al Supernova Basil Hawkins, el qual estava calculant les possibilitats de guanyar-lo. En Kizaru, sabent que en Hawkins és un home buscat, li diu que no pot passar per alt el fet que sigui un Supernova i l’ataca amb una coça a la velocitat de la llum i poc després amb un raig de llum que dispara amb el dit (com una pistola de raigs làsers). En aquell moment apareixen l’Urouge i l’X. Drake, els quals estan lluitant contra un Pacifista. L’Eustass Kid i en Trafalgar Law continuen el seu combat amb un altre Pacifista.
En Silvers Rayleigh els diu que necessita 3 dies per preparar el Thousand Sunny, i mentre els Barret de Palla es volien separar per no aixecar sospites durant aquests 3 dies, es troben cara a cara amb un tercer Pacifista.
Apareix la silueta d’en Sentoumaru sobre una torre i diu que si el seu “oncle” Kizaru no arriba a temps s’haurà d’encarregar ell tot sol dels Supernoves

“Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for “fair use” for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing.”

Related Posts