Bancal del Bosc 2018

Aquesta setmana us parlem d’un vi blanc del Montsant, fet per Vinyes Domènech. És un vi ideal per una terrassa que val menys de 10 euros i que s’elabora a Capçanes a tocar de la serra de Llaberia.

Si la primavera t’altera la sang, fes-te una transfusió de vi blanc… Ui, un verset! Si t’agrada que trigui a fer-se fosc, celebra-ho amb una copa de Bancal del Bosc. Però qui ha fet aquest guió? Tot ha de rimar? Flors, plantes i primavera,… a cada glop d’aquest vi botànic de primera. No dic cap altre frase rimant. Prou!

Les flors esclaten, els insectes no paren de traginar, canons de pol·len. Si és que la primavera és la orgia de la natura… Per això val la pena combinar-ho amb un vi botànic. És una vinya de Garnatxa Blanca emboscada. Es troba en paratge natural de Capçanes, un córner entre la Serra de Llaberia i la de Montalt. Allà creix enmig de la natura i això es nota en la varietat emblemàtica del celler: la Garnatxa. Què el tastem?

És un vi sense gens de fusta. S’han esforçat a que noteu l’expressió del raïm i la frescor. Des d’un quilòmetre estant s’olora les flors, la mel, la poma o la pera… És un vi prenyat de primavera. A la boca és fresc, expressiu, emocionant. S’hi noten les herbes del camí, un pessiget de fonoll, i té un final saladet, com la brisa del mar.

Bancal del Bosc, del celler Vinyes Domènech, una família de vins feta a si mateix que ara té alguns dels majors reconeixements del Montsant i del país. I si els voleu visitar, són als afores de Capçanes, en un espai de 360 graus de natura, vinyes i boscos.

La nostra web: https://enoturista.cat/

———ESTEM A LES XARXES SOCIALS——

TWITTER:https://twitter.com/enoturistacat
INSTAGRAM:https://www.instagram.com/enoturista/
FACEBOOK:https://business.facebook.com/enoturi…
MAIL: info@enoturista.cat

Related Posts