ARS NOVA Abrazando Las Sombras | Entrevista + Sorteig d’entrades | El Rock-Òdrom Programa nº 187

Ars Nova. Abrazando Las Sombras és el nom del recentíssim tercer àlbum de la banda barcelonina. Va sortir ahir divendres 17 de febrer i avui ja els hem tingut a la ràdio. El Rock-Òdrom ha estat el primer mitjà que ha entrevistat a Ars Nova des de la sortida del disc.

Representant a la banda, ens han visitat el Damià Ferrándiz i en Dani Alonso, baixista i guitarrista del grup. Amb en Dani i en Damià hem repassat i comentat algunes de les novetats musicals de la setmana i hem revisat la trajectòria d’Ars Nova des dels temps en què s’anomenaven Mazo però, com no podia ser d’altra forma, ens hem centrat en Abrazando Las Sombras, l’excel·lent nou disc que porten sota el braç i que suposa una ferma passa endavant en la seva discografia que, n’estic segur, els donarà els fruits esperats en quant a reconeixement i popularitat.

A més, com és habitual entre els nostres grups convidats, els Ars Nova ens han portat un regal per sortejar entre l’audiència. Una entrada doble pel seu concert de presentació d’Abrazando Las Sombras en una coneguda sala barcelonina el proper 20 de maig.

Si vols participar en el sorteig, encerta la pregunta que ens plantegen durant l’entrevista enviant la teva resposta a hola@elrockodrom.cat. Tens temps fins divendres 24 de febrer a les 20:00. Afanya’t!

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!
https://elrockodrom.cat | Mail: hola@elrockodrom.cat | Telegram: https://t.me/elrockodrom | https://twitter.com/elrockodrom
El Rock-Òdrom és el teu web en català dedicat al rock dur, el heavy metal i tots els seus vessants. Al web d’El Rock-Òdrom hi trobaràs programa de ràdio setmanal, ressenyes de discos, entrevistes, cròniques de concerts i molt més!
El Rock-Òdrom: Programa de ràdio en català dedicat al Heavy Metal. Tots els dissabtes en directe a les 13hs a Ona de Sants 94.6 FM (Barcelona) i www.onadesants.cat

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.