“ALBALA. El parentiu consanguini de Santa Teresa de Jesús”. Per Felip Rodríguez

Tot resseguint el llibre “Amaçona cristiana” que versa sobre la vida de Santa Teresa, exposat per en Jordi Bilbeny al “20è Simposi sobre la història censurada de Catalunya” sota el títol “Santa Teresa llegia, de petita, en català”, la pròpia Teresa ens explica que, abans d’entrar a realitzar el seu noviciat, la van visitar uns cosins d’estil palatí i una cosina de vida en extrem lleugera, sent albala el seu parentiu.

“Vifitavannos unos primos, fiendo albala el parentefco, que las puertas de mi padre fin efte eran puertos fecos. Y el fer primos, sangre mia, mal affegurò mis riefgos, que la propria fangre lleva al coraçon el veneno; Contavanme fus amores, y en efta materia un quento fuele fer cuento de lança, que atraviefa un pecho tierno. Oíalos por fu gufto mil vezes, fin yo tenerlo; que ha fido cuchillo mio este eftilo palaciego…”.

A quins “albala” s’està referint en primera persona Santa Teresa de Jesús com a cosins de consanguinitat?

Per FELIP RODRÍGUEZ (Tarragona, 1972). Llicenciat en Arquitectura Superior per la UPC a l’E.T.S.A.B., col·labora amb diversos estudis d’arquitectura. Des de l’any 2011 és membre de l’Institut Nova Història, dedicat a la cerca exhaustiva i sistemàtica d’indicis documentals de la manipulació històrica en llibres dels segles XV a XIX. Ha intervingut en el 3r, 4t, 5è i 9è Cicle de Falsificació de la Història de Catalunya, a Barcelona; en la 4a i 5a Universitat Nova Història, a Montblanc; en l’11è a 15è Simposi de la Descoberta Catalana d’Amèrica, i en el 17è a 21è Simposi sobre la Història Censurada de Catalunya, a Arenys de Munt.

NOTA D’EN LLUÍS BOTINAS, únic responsable del que s’hi diu:

Cicle:
“Recuperar la nostra autèntica Història per assolir ARA la llibertat arrabassada el 1714”

Aquesta nova etapa d’activitats presencials de LA GOTA CATALANA vull dedicar-la obertament a recuperar l’autèntica història de Catalunya i de tota la Nació Catalana COM UNA IMPORTANT MANERA DE REFORÇAR LA NOSTRA ACTIVITAT PER ASSOLIR LA INDEPENDÈNCIA/LLIBERTAT ARA!

Ens reforça connectar-nos amb l’obra col·lectiva dels nostres avantpassats, superant l’orfandat que ens han imposat durant segles (cinc? més?) els castellans negant que tinguéssim història pròpia … ¡¡¡mentre s’apropiaven de TOTA la nostra autèntica Història, castellanitzant-la (canviant els noms de personatges i de ciutats, traduint llibres i posant-los autors castellans -sovint, els noms dels censors-, repintant quadres, etc.) i presentant-la al món com a seva!!!

I també ens reforça adonar-nos de la funció desnacionalitzadora dels “nostres” dirigents (polítics, socials, periodístics, educatius -inclosos els catedràtics i altres professors “catalans” d’Història-, etc.) que: 1) ens expliquen la “Història de Catalunya” anti·catalana cuinada/inventada a Madrid, i 2) ens CENSUREN els enormes esforços de recuperació de l’autèntica Història del catalans realitzats des de fa una trentena d’anys per l’INH (Institut Nova Història, https://www.inh.cat/) i d’altres grups o persones: Histocat (Fundació d’Estudis Històrics de Catalunya, https://www.histocat.cat/), La vaca cega (https://www.histo.cat/), CCH (Cercle Català d’Història, https://www.cch.cat/), ARHLC (Associació per a la recerca de la història i les llibertats catalanes, https://www.devolucio.cat/), Memorial 1714 (https://www.memorial1714.cat/), CEC (Cercle d’Estudis Colombins, https://www.cecolom.cat/), Marcel Mañé (e. p. d., http://marcel-mane.com), https://historiausurpada.blogspot.com/, més?

Aquesta doble acció desnacionalitzadora dels “nostres” dirigents és suficient per a qualificar-los de TRAÏDORS al Poble Català i a tota la Nació Catalana. Per tant, per recuperar la llibertat, el Poble Català hem d’escombrar els actuals dirigents catalans perquè són el principal obstacle per aconseguir-ho atès que TOTS (ocupants -PP, VOX, Cs-, botiflers -PSC, Comuns-, independentistes -polítics: JxC, ER, CUP, i socials: ANC, Òmnium- actuen al servei de Madrid. I des del Punt de Vista Català -a recuperar ràpidament!-, això és lògic tenint present que estem sotmesos des de 1714.

Barcelona (ciutat ocupada des de l’11 de setembre del 1714; el castellà és la llengua de l’ocupant), 4 de febrer del 2022. Ampliat el 17 d’octubre. I el 6 de desembre.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.