7vides [025] Aniversari Noé Blai Nati Valèria + PostuXapes del Sr. Postu

Instagram: @vlog7vides // Estem d’aniversari i ho celebrem amb una macro festa al poliesportiu de Bellcaire d’Urgell. Us expliquem com ho preparem tot. El Sr.Postu ens envia una felicitació d’aniversari perquè hem distribuit postuxapes de Postureig Lleida, que van en benefici de diferents obres socials i actes benèfics. Hem triat i love kets, i love xiquets, i love somriures i i love frescos.

Subscriu-te al canal: https://www.youtube.com/7vides?sub_confirmation=1

7vides som una família nombrosa de 5 fills d’entre 2 a 8 anys, aquesta iniciativa neix gràcies al recolzament, preguntes, comentaris de tantes persones… que ens han dut a voler compartir amb vosaltres el nostre dia a dia amb moments únics i mil vivències més, des de la naturalitat i la espontaneïtat. Esperem que ens acompanyeu amb alegria i positivisme en aquesta aventura. Gràcies!

7 vides: Albert, Goretti, Noé, Blai, Nati, Valèria, Dan.
_________________________________________________________________

7vidas [025] Cunmpleaños Noé Blai Nati Valèria + PostuXapes del Sr. Postu

Estamos de cumpleaños y lo celebramos con una macro fiesta en el polideportivo de Bellcaire d’Urgell. Os explicamos cómo lo preparamos todo. El Sr.Postu nos envía una felicitación de cumpleaños porque hemos distribuido postuchapas de Postureig Lleida, que van en beneficio de diferentes obras sociales y actos benéficos. Hemos elegido y love kets, y love xiquets, y love somriures y i love frescos.

Suscríbete al canal: https://www.youtube.com/7vides?sub_confirmation=1

7vides somos una familia numerosa de 5 hijos de entre 2 a 8 años, esta iniciativa nace gracias al apoyo, preguntas, comentarios de tantas personas … que nos han llevado a querer compartir con vosotros nuestro día a día con momentos únicos y mil vivencias más, desde la naturalidad y la espontaneidad. Esperamos que nos acompañéis con alegría y positivismo en esta aventura. ¡Gracias!

7 vidas: Albert, Goretti, Noé, Blai, Nati, Valèria, Dan.

Articles relacionats

Fer comentari

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.