7vides [014] Dia de pluja + Disfresses infantils + Dormen al sofà

Instagram: @vlog7vides //Voliem fer una sortida fora però és un diumenge de pluja i busquem plans alternatius per fer a casa. Fem un concurs de disfresses infantils i després de sopar tots els nens i nenes s’adormen al sofà. Us mostrem com l’Albert els va pujant a dormir al seu llit un a un.

Subscriu-te al canal: https://www.youtube.com/7vides?sub_confirmation=1

7vides som una família nombrosa de 5 fills d’entre 2 a 8 anys, aquesta iniciativa neix gràcies al recolzament, preguntes, comentaris de tantes persones… que ens han dut a voler compartir amb vosaltres el nostre dia a dia amb moments únics i mil vivències més, des de la naturalitat i la espontaneïtat. Esperem que ens acompanyeu amb alegria i positivisme en aquesta aventura. Gràcies!

7 vides: Albert, Goretti, Noé, Blai, Nati, Valèria, Dan.
_________________________________________________________________

7vidas [014] Día de lluvia + Disfraces infantiles + Duermen en el sofá

Queríamos hacer una salida fuera pero es un domingo de lluvia y buscamos planes alternativos para hacer en casa. Hacemos un concurso de disfraces infantiles y después de cenar todos los niños y niñas duermen en el sofá. Os mostramos como Albert les va subiendo a dormir en su cama uno a uno.

Suscríbete al canal: https://www.youtube.com/7vides?sub_confirmation=1

7vidas somos una familia numerosa de 5 hijos de entre 2 a 8 años, esta iniciativa nace gracias al apoyo, preguntas, comentarios de tantas personas … que nos han llevado a querer compartir con vosotros nuestro día a día con momentos únicos y mil vivencias más, desde la naturalidad y la espontaneidad. Esperamos que nos acompañéis con alegría y positivismo en esta aventura. ¡Gracias!

7 vidas: Albert, Goretti, Noé, Blai, Nati, Valèria, Dan.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.