7vides [006] Reaprofitem una pissarra + Mengem Xurros!

Instagram: @vlog7vides // Avui la Goretti no hi és i l’Albert està sol amb tots els nens. Instal·lem una pissarra que ens ha donat l’Ampa de l’escola i fem dibuixos. Anem al poliesportiu a jugar a futbol i a patinar. A Balaguer mengem xurros de xocolata!

7vides som una família nombrosa de 5 fills d’entre 2 a 8 anys, aquesta iniciativa neix gràcies al recolzament, preguntes, comentaris de tantes persones… que ens han dut a voler compartir amb vosaltres el nostre dia a dia amb moments únics i mil vivències més, des de la naturalitat i la espontaneïtat. Esperem que ens acompanyeu amb alegria i positivisme en aquesta aventura. Gràcies!

7 vides

_________________________________________________________________

7vides [006] Reaprovechamos una pizarra + ¡Comemos Churros!

Hoy Goretti no está y Albert está solo con todos los niños. Instalamos una pizarra que nos ha dado la Ampa de la escuela y hacemos dibujos. Vamos al polideportivo a jugar al fútbol y a patinar. ¡En Balaguer comemos churros de chocolate!

7vides somos una familia numerosa de 5 hijos de entre 2 a 8 años, esta iniciativa nace gracias al apoyo, preguntas, comentarios de tantas personas … que nos han llevado a querer compartir con vosotros nuestro día a día con momentos únicos y mil vivencias más, desde la naturalidad y la espontaneidad. Esperamos que nos acompañéis con alegría y positivismo en esta aventura. ¡Gracias!

7 vidas

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.