7vides [003] Manualitats a casa + Festa Major de Balaguer

Instagram: @vlog7vides // Aquest matí l’Albert ha marxat i la Goretti s’ha quedat a casa fent activitats amb els nens, i a la tarda hem anat a la fira d’atraccions de la Festa Major de Balaguer. Un dia molt complert i divertit!

7vides som una família nombrosa de 5 fills d’entre 2 a 8 anys, aquesta iniciativa neix gràcies al recolzament, preguntes, comentaris de tantes persones… que ens han dut a voler compartir amb vosaltres el nostre dia a dia amb moments únics i mil vivències més, des de la naturalitat i la espontaneïtat. Esperem que ens acompanyeu amb alegria i positivisme en aquesta aventura. Gràcies!

7 vides
_________________________________________________________________

7vides [003] Manualidades en casa + Fiestas de Balaguer

Esta mañana Albert se ha marchado y Goretti se ha quedado en casa haciendo actividades con los niños, y por la tarde hemos ido a la feria de atracciones de las Fiestas de Balaguer. ¡Un día muy completo y divertido!

7vides somos una familia numerosa de 5 hijos de entre 2 a 8 años, esta iniciativa nace gracias al apoyo, preguntas, comentarios de tantas personas … que nos han llevado a querer compartir con vosotros nuestro día a día con momentos únicos y mil vivencias más, desde la naturalidad y la espontaneidad. Esperamos que nos acompañéis con alegría y positivismo en esta aventura. ¡Gracias!

7 vidas

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.