7vides [002] La Font de la Figuera

Instagram: @vlog7vides // Aquest matí hem anat a esmorzar a La Font de la Figuera de Vilanova de Meià (+info https://goo.gl/MGd1Vv), i hem jugat una estona als jardins de la Casa de Colònies de Santa Maria de Meià (+info https://goo.gl/ASJJau). Ho hem passat d’allò més bé!

7vides som una família nombrosa de 5 fills d’entre 2 a 8 anys, aquesta iniciativa neix gràcies al recolzament, preguntes, comentaris de tantes persones… que ens han dut a voler compartir amb vosaltres el nostre dia a dia amb moments únics i mil vivències més des de la naturalitat i la espontaneitat. Esperem que ens acompanyeu amb alegria i positivisme en aquesta aventura. Gràcies!

7 vides
___________________________________________________________

Esta mañana hemos ido a desayunar a La Font de la Figuera de Vilanova de Meià (+ info https://goo.gl/MGd1Vv), y hemos jugado un rato en los jardines de la Casa de Colonias de Santa Maria de Meià (+ info https://goo.gl/ASJJau). ¡Lo hemos pasado muy bien!

7vides somos una familia numerosa de 5 hijos de entre 2 a 8 años, esta iniciativa nace gracias al apoyo, preguntas, comentarios de tantas personas … que nos han llevado a querer compartir con vosotros nuestro día a día con momentos únicos y mil vivencias más, desde la naturalidad y la espontaneidad. Esperamos que nos acompañéis con alegría y positivismo en esta aventura. ¡Gracias!

7 vidas

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.