40+1 – El llibre del Relatcrossing de VullEscriure.Cat

A http://www.VullEscriure.Cat som uns apassionats de les lletres: ens agrada escriure, volem escriure, escrivim… I volem que tu també escriguis. Som la web dels escriptors «però»: els escriptors a qui res fa més feliç que escriure però sempre acaben trobant l’excusa perfecta per no teclejar ni una línia. Tenim el remei infal·lible: La Crida de la Quinzena. I si amb la Crida no n’hi ha prou, només cal que t’apuntis a alguna de les nostres idees de bombera, com el Relatcrossing!

El Relatcrossing va ser el nostre joc d’estiu: l’escriptura d’un text encadenat en què cada autor només coneixia l’última frase del text precedent. Varem rebre 40 textos, tot un èxit tenint en compte que no fa ni un any que existim! La Yasmina Capó i la Núria Milà van treballar tot l’agost per regalar-nos unes il·lustracions fantàstiques que hem anat publicant a la web de VullEscriure.Cat durant els últims mesos, juntament amb tots els textos rebuts, i ara, amb l’arribada del fred, complim amb l’última promesa que us vam fer: publicar el llibre a Bubok. Esperem que el resultat final de la nostra idea de bombera us agradi tant com a nosaltres!

Vols escriure? http://www.VullEscriure.Cat: benvinguts a la nostra web!

Desembre 2012

PD. I teniu raó, pot semblar estrany que haguem dit que hem recollit 40 textos i que el llibre que us presentem es tituli «40+1», però per descobrir-ne el motiu… Haureu de llegir la història fins al final.

Vídeo creat amb Adobe Flash Pro CS6
Música: “En un sol instant”, de High Times, distribuïda sota llicència Creative Commons (http://musicalliure.cat/files/hightimes/1147)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.