004 BADOCS FARCITS DE BACALLÀ I “PISTO” – FLORS DE CARBASSÓ – BEN EXPLICADES
Us explico de manera clara com fer la deliciosa flor del carabassó farcida amb bacallà i pisto. Primer vídeo de la sèrie “FLORS I VIOLES”, receptes amb flors.
Si us agrada que hi hagi vídeos en català a YOUTUBE us demano que us subscrigueu als canals amb contingut que us semblin interessants ja que tenim menys públic objectiu que altres idiomes i és l’única manera de sobreviure.
Ingredients:
12 Flors de Carbassó
Tempura
50 g de farina d’arròs
100 g de farina de tot ús
200 ml aigua
1 cullerada de cafè impulsor químic
Pisto
1 pebrot verd
1 pebrot vermell
1 ceba de Figueres
1/2 carbassó
1 rajolí de vi ranci
2 tomaquets madurs
oli d’oliva
Bacallà
200 g de bacallà dessalat
abundant oli d’oliva suau
1 branqueta de farigola
1 branqueta de romaní
1 caiena
2 grans d’all